Servicii

Oferim servicii complete de producție pentru evenimente complexe și închiriere de echipamente pentru organizarea unor evenimente cu adevărat memorabile.
Producții complete
Pachetul de servicii complete ARASOUND, îți asigură serviciile audio, video, de iluminare și staging cu ajutorul cărora evenimentul tău va deveni memorabil, precum și personalul necesar pentru configurare, desfășurare și dezinstalare.Echipa ARASOUND susține și supervizează toate activitățile tehnice aferente proiectului, asigurând cursivitate de la început până la sfârșit. De la aspectele estetice și până la cele mai complexe detalii tehnice, de la prima schiță și până la ultimul camion, nici un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării.
mai mult
ProductiiComplete
ServiciiAudio
Audio
Știm cât de important este un sunet clar, fie că este vorba de un concert live sau un discurs iar tehnicienii noștri și echipamentele de care dispunem îți vor asigura claritatea sonorizării ce va încânta orice fel de public.Echipa ARASOUND este alcătuită din tehnicieni talentați și dispune de echipamente audio pentru orice tip de eveniment, de la concerte la evenimente corporate. Inventarul nostru de echipamente audio include microfoane, mixere, amplificatoare, back-line, sisteme complete de sonorizare, monitorizare, echipamente DJ.
mai mult
Video
Industria evenimentelor din ultimul deceniu a arătat necesitatea folosirii tehnologiei video în toate domeniile acesteia. La ARASOUND dispunem de toate mijloacele necesare pentru a transforma evenimentul într-unul memorabil.Lista noastră de echipamente video include ecrane led de orice dimensiune, ecrane pentru videoproiecție, videoproiectoare, echipamente de regie video, display-uri de diferite mărimi, diferite standuri.
mai mult
ServiciiVideo
ServiciiLumini
Lumini
O iluminare bună este o componentă critică a oricărui show, de aceea serviciile noastre de iluminare fac parte dintr-un pachet ce include consiliere, design și coordonare înaintea și pe parcursul evenimentului.Concepem soluții de iluminare personalizate pentru fiecare tip de eveniment, având abordări diferite pentru evenimentele corporate, concerte, teatru, dans, fashion sau expoziții. Echipa ARASOUND are experiența și de echipamentele de ultimă generație pentru a realiza un show live de excepție. Inventarul nostru de echipamente de iluminare include lumini inteligente și convenționale, cu leduri sau cu lămpi cu descărcare, dimmere, console control dmx, distribuție curent.
mai mult
Efecte speciale
Credem că un festival sau un show nu este complet fără efecte speciale. Acestea sunt o parte esențială ce creează acel moment memorabil. Fie că este vorba de un cer plin de confetti, căldura flăcărilor, jetul puternic de CO2 sau o ambianță plină de baloane plutind în aer.Depășim limitele imaginației și facem totul posibil. Dispunem de mașini de fum și ceață, jeturi de CO2, mașini confetti, flame thrower, mașini baloane de săpun.
mai mult
EfecteSpeciale
Scene
Scene
La ARASOUND siguranța este pe primul loc. Echipa noastră de profesioniști furnizează cele mai sigure soluții îndeplinind totodată așteptările tale. Oferim soluții personalizate pentru găsirea soluției optime pentru evenimentul tău.Pentru construcția scenelor noastre folosim platforme Nivtec, unele dintre cele mai sigure și mai fiabile pe plan mondial. Putem constui scene în configurații și înălțimi variabile.
mai mult
Trussing & Rigging
Atunci când ai nevoie de structuri suspendate deasupra oamenilor sau a unor bunuri, trebuie să te asiguri că lucrezi cu o companie cu experiență în domeniu care pune siguranța pe primul plan. Siguranța publicului tău și a bunurilor este prioritatea noastră.ARASOUND are knowhow-ul și echipamentele necesare, precum grinzi tip truss si dispozitive de ridicare, pentru diferite structuri de la scene în aer liber pana la standuri expoziționale în orice configurație.
mai mult
Trussing&Rigging
ServiciiDesign
Design
Fie că este vorba de organizarea unui eveniment privat sau a unui concert, pentru un eveniment memorabil este necesar un design impecabil. Amplasarea echipamentului pentru iluminat, configurația scenei, claritatea sunetului, designul general al evenimentului tău crează experiența dorită.ARASOUND poate include servicii de design ca parte a pachetului de producție sau prin colaborarea cu designerii clientului. Serviciile noastre de design constau în primul rând în lighting design. Managerii noștri de proiect lucrează îndeaproape cu designerii pentru a implementa soluția optimă.
mai mult