Evenimente

De peste 20 de ani contribuim la crearea unor evenimente memorabile, depășind provocările celor mai complexe scenarii și așteptările clienților noștri pentru a garanta satisfacția tuturor participanților.
ConcerteSiFestivaluri
Concerte și Festivaluri

ARASOUND are o istorie îndelungată în furnizarea de echipamente pentru concerte. Menținem un inventar vast de echipamente profesionale, cu cea mai recentă tehnologie, iar personalul nostru are experiența pentru a a organiza cu succes chiar cele mai complexe producții.

Înțelegem că succesul inseamnă pregătire și operativitate. Instalăm rapid, gestionăm spectacolul în mod eficient, apoi dezinstalăm și eliberăm spatiul într-un șir de activități neîntrerupte. Folosim soluții creative pentru a depăși terenul dificil, pentru a ne adapta rapid și eficient la nevoile în schimbare ale evenimentului și pentru a garanta siguranța și satisfacția tuturor participanților.

EvenimenteCorporateSiConferinte
Evenimente corporate și conferințe

Înțelegem că intimitatea și confidențialitatea sunt esențiale pentru evenimentele corporate sau business și garantăm maximă discreție și confidențialitate.

Ne adaptăm în timp real la situațiile schimbătoare, iar experiența noastră garantează desfășurarea fără probleme a evenimentului de la început până la sfârșit.

Instalarea echipamentelor și materialelor se efectuează într-un mod adecvat, având în vedere estetica generală a evenimentului și o cât mai bună organizare.

Teatru
Teatru

Spectacolele de teatru necesită o atenție aparte. Succesul acestor spectacole constă în pregătirea și cunoașterea completă a spațiului și a așteptărilor audienței. Serviciile și echipamentele pe care le oferim acoperă toate aspectele necesare desfășurării fără cusur a unui spectacol de teatru.

Cluburi
Cluburi

Dotarea cluburilor a fost printre primele aplicații ARASOUND. Prin soluțiile noastre dedicate cluburilor am reușit să ne consolidăm portofoliul cu clienți importanți din industria de clubbing. Soluțiile noastre cuprind servicii de închiriere sau servicii complete cu personal specializat pentru sonorizare, lumini, efecte speciale sau video.

Expozitii
Expoziții

ARASOUND are un istoric vast în a oferi suport de producție pentru expoziții și târguri. Datorită experienței acumulate, înțelegem logistica centrelor de expoziții și convenții din întreaga țară și oferim de fiecare dată cele mai bune servicii clienților noștri. Avem în inventar elemente de scenotehnică și trussing diversificate pentru realizarea unor standuri expoziționale complexe.

EvenimenteSportive
Evenimente sportive

ARASOUND și-a pus cei peste 20 de ani de experiență în practică la diverse evenimente sportive. Pregătirea și planificarea impecabilă ne permit să acționăm rapid la fiecare eveniment sportiv. Printre evenimentele sportive la care am participat se numără: competiții de lupte libere, box, curse auto, maratoane, meciuri de baschet, fotbal, handbal.

EvenimenteFashion
Evenimente fashion

Industria fashion este o industrie ce evoluează rapid și încontinuu. Pentru succesul unui astfel de eveniment este nevoie de o echipă inovativă, cu experiență în domeniu, ce lucrează rapid, curat și la timp. Experiența noastră din acest domeniu ne conferă aptitudinile necesare pentru a organiza evenimente fashion memorabile.

EvenimenteCaritabile
Evenimente caritabile

Organizațiile nonprofit lucrează de cele mai multe ori cu un buget limitat. Înțelegem că această situație poate părea dificilă, dar experții noștri sunt aici pentru a te ajuta să găsești cea mai potrivită soluție care să corespundă așteptărilor și bugetului tău.

ARASOUND și-a arătat susținerea de-a lungul timpului, încadrându-se în bugetele disponibile sau sponsorizând diverse evenimente ale organizațiilor non-profit din România, cum ar fi: Crucea Roșie, Music for Autism, Dăruiește Aripi.