Echipamente

ARASOUND te ajută să dai viață evenimentului așa cum ți l-ai imaginat. Îți oferim un inventar vast de echipamente pentru evenimente ce poate fi închiriat individual sau parte a unui pachet complet ce include transportul și personalul tehnic.
Audio
Sisteme audio
Pentru a oferi un sunet perfect publicului ai nevoie de claritate maximă și distorsiuni minime. Pentru concerte și festivaluri mari, furnizăm sisteme line-array sau point source. De asemenea pentru evenimente medii și mici deținem un număr mare de sisteme audio potrivite oricărei aplicații. Printre brand-urile folosite se numără: KV2 Audio, Outline, Electro Voice.
Mixere audio
Inventarul nostru de mixere audio cuprinde o gamă completă pentru toate aplicațiile din domeniu. Folosim mixere digitale sau analogice cu rack de procesare de la Allen & Heath.
Monitoare
ARASOUND dispune de monitoare active și pasive de diferite mărimi și puteri de la KV2 Audio; de asemenea folosim diverse unități de monitorizare in-ear de la Sennheiser.Vă asigurăm că toate echipamentele noastre permit un control optim al nivelului și calității sunetului.
Microfoane
Inventarul nostru de microfoane poate servi orice aplicație. Oferim microfoane pentru voce sau instrumente de la Sennheiser, Shure, Audio-Technica, DPA, Audix, AKG, atât cu fir cât și fără fir, precum și microfoane pentru prezentări.
Sisteme pentru conferințe
Departamentul pentru congrese și conferințe este echipat cu sisteme de traducere simultană de la BOSCH, cu cabine AUDIPACK și echipamente specifice.
Echipamente dj
ARASOUND dispune de o varietate de branduri pentru echipamente DJ de înaltă calitate precum Pioneer CDJ, turntable Technics, mixere Pioneer, Allen & Heath sau Rane, diverse controllere Native Instruments sau Pioneer.
Intercomunicații
Pachetele de comunicare asigură perfecțiunea tehnică în fiecare aspect al evenimentului tău. Este vital ca membrii aceleiași echipe tehnice să poată comunica în timp real pe parcursul evenimentelor.
ServiciiAudio
ServiciiVideo
Video
Ecrane led
Oferim o varietate largă de ecrane led de rezoluții diferite configurabile, în diverse mărimi și structuri, convexe, plane sau concave. Acestea pot fi folosite pentru aplicații indoor sau outdoor.
Videoproiecție
Folosim videoproiectoare cu tehnologie DLP cu lampă xenon sau cu laser împreună cu o gamă largă de lentile și accesorii. Oferim toate nivelele de intensitate a emisiilor de lumină între 3.000 și 40.000 de lumeni, combinând niveluri uluitoare de strălucire cu flexibilitate supremă.De asemenea, videoproiectoarele vin la pachet cu ecrane de proiecție destinate uzului profesional, de tip fastfold cu cadru și diferite suprafețe de proiecție și tip tripod pentru aplicații mici.
Regie video
Folosim echipamente pentru mixare, comutare și distribuție de la Extron sau Kramer. Folosind diferite configurații de media servere, tehnicienii noștri pot face față diferitelor provocări ce se pot întâmpla în cazul unui concert, a unui congres sau a unei aplicații de video mapping.
Lumini
Lumini conventionale
Inventarul nostru de lumini convenționale este extins și include, dar nu se limitează la: proiectoare fresnel, proiectoare profil, pinspots, blindere, follow Spot, spoturi UV.
Lumini inteligente
ARASOUND deține un inventar vast de efecte tip moving head incluzând spot, beam, profile, wash, furnizate, printre alții de: Martin Professional, Elation Professional.
Console lumini
Folosim console de la Chamsys și unități de control de la Martin sau Daslight.
Laser
Folosim sisteme laser de la Kwant RGB sau monocrome cu puteri cuprinse între 1w și 15w.
Lumini led
Invetantarul nostru include strips/ledbars RGBA, RGBA Led Pars.
Unități de distribuție
pentru alimentarea electică
Inventarul nostru include atât module montate în rack, cât și unități portabile, capabile să gestioneze mai multe faze și niveluri de tensiune. Furnizăm și cablurile necesare, conectică, module din cauciuc pentru protecția cablurilor în trafic, dimmere. Aici ne bazăm pe produsele INDU-Electric, Electron, Highlite.
ServiciiLumini
EfecteSpeciale
Efecte speciale
Spumă, Zapadă
Folosim mașini de spumă și de zăpadă marca Magic FX capabile să genereze efecte puternice cu zgomot redus. Acestea pot fi folosite atât în săli de spectacol cât și pentru scene mari în spațiu deschis.
Fum, Ceață
Folosim mașini de fum și ceață furnizate de Magic FX Olanda ce pot crea fum și ceață colorată. Acestea pot fi montate în truss pentru dispersia fumului în jos și lateral.
Baloane, Confetti
Folosim mașini de confetti și baloane MagicFX ce crează efecte uimitoare pentru scene mari sau mici. Acestea pot fi montate atât pe scenă cât și pe grinzile de tip truss.
Flăcări
Deținem echipamente profesionale MagicFX ce crează flăcări spectaculoase dar sigure precum bile de flăcări, flăcări și flăcări de mari dimensiuni. Precum si sisteme rapide ce formează flăcări în 5 direcții diferite.
Gonflabile
Pentru experiențe unice, echipamentele noastre de la MagicFX dau viață pentru Sky Tubes si Sky Dancers.
Ventilatoare
Pentru fluxuri de aer puternice cu zgomot redus folosim echipamente MagicFX. Inventarul nostru include ventilatoare profesionale.
Staging
Scene exterioare sau interioare
Folosind platformele de la Nivtec-Flexibel, putem crea scena pe care o doriți în diferite configurații sau forme. De asemenea, scenele noastre pot fi accesorizate și asigurate cu balustradă, scări, împrejmuiri sau drapaje.
Podiumuri de prezentare
Flexibilitatea, versatilitatea și mobilitatea platformelor Nivtec - Flexibel permit diferite configurații sau forme în funcție de eveniment. De la evenimente de modă, precum și podiumuri pentru ceremoniile de premieră sau deschidere.
Podiumuri mobile
Potrivite atât pentru interior cât și pentru aplicațiile pe termen scurt în exterior. Podiumurile mobile sunt rezistente la apă și antialunecare, iar piesele sistemului sunt protejate împotriva coroziunii, asigurând longevitatea acestora.
Tribune
Media risere
Scene
Trussing&Rigging
Trussing & Rigging
Grinzi și sisteme de ridicare
Oferim o varietate largă de grinzi tip truss disponibile în 4,3, sau 2 axe standard sau heavy duty, precum și elemente singulare: Lineare (0.2, 0.3, 0.5, 1, 2, 3, 4 m). Cercuri (3-12m). Folosim pentru sistemele electrice de ridicare motoare de la DIVO și pentru cele manuale, ARNO. În cazul stâlpilor elevatori cu cremalieră, folosim FANTEK
Acoperișuri pentru scene
Suporți pentru sisteme audio
Suporți pentru ecrane led
Standuri expoziționale