Portofoliu

In cei peste 20 de ani de experiența am contribuit la organizarea a numeroase evenimente pe plan local si național, reușind sa satisfacem și cele mai exigente cereri.
Evenimentul caritabil Connecting Opera - A Whole New World

Evenimentul caritabil Connecting Opera - A Whole New World a fost pus în valoare prin soluțiile complete de sonorizare și lumini de scenă furnizate și instalate de echipa AraSound. Boxele profesionale KV2 Audio seria SL, EX și ESM, împreună cu microfoanele DPA Sennheiser și Audio-Tehnica au oferit acel sunet puternic, clar, nealterat, necesar pentru a pune în valoare vocile puternice ale sopranelor și tenorilor. Luminile convenționale Arri, Profile, Wash și beam Martin au creat un ambient cald, în ton cu evenimentul, iar pentru construcția scenei au fost folosite platformele Nivtec, alese datorită flexibilității lor. 

Stand Bigotti la Mariage Fest

Standul renumitului brand de vestimentație masculină s-a remarcat în cadrul evenimentului Mariage Fest printr-o structură și o fluiditate demne de un astfel de eveniment. Caracteristici oferite de structura truss folosită în instalarea sa, o structură versatilă, cu posibilități nelimitate de proiectare. Standul a câștigat un plus de estetică prin luminile profesionale folosite de echipa AraSound - spoturi de lumină tip frsnel și rgbaw, completate de un ecran led portrait pp 3.9 mm.